Aktuálne problémy fiškálnej decentralizácie na Slovensku financovanie prenesených kompetencií - Tichý, Dušan
Analýza súčasného stavu a návrh riešení. Havarijný stav. Zdravotné zariadenia. Autonómnosť samosprávy. Vymedzenie parametrov.