Čakanie na nový zákon - Ragáčová, Katarína
Financovanie cirkví na Slovensku. Prehľad poskytnutých prostriedkov zo štátneho rozpočtu. Iné zdroje financovania cirkví. Modely financovania cirkví vo svete. Právna úprava financovania cirkví na Slovensku.