Povedzme o sebe pravdu - Okruhlica, František
Výročná správa ako komplexný komunikačný dokument. Vymedzenie správy podniku. Princípy a kódexy správy podniku. Legislatívna úprava vytvárania výročných správ. Komplexná správa. Verejný dokument.