Spoločné problémy a neistoty - Fultzová, Elaine
Maďarsko a Poľsko sú krajiny, kde sa v transformácii dôchodkového systému pokročilo najviac. Rozdiely medzi maďarskou a poľskou dôchodkovou reformou. Miera neistoty v oboch reformách. Prognózy úspešnosti.