Uplatňovanie sociálnej politiky voči rómskemu etniku - Solčanský, Emil
Bývanie a vzťahové otázky. Determinanty ovplyvňujúce aplikáciu sociálnej politiky voči Rómom. Postavenie Rómov v súčasnosti. Programové vyhlásenia vlády SR v oblasti riešenia problémov rómskej národnostnej menšiny. Novovzniknuté vládne inštitúcie.