Neformální oblékání do práce neboli business casual - Bulvasová, Monika
Sociálne, politické a ekonomické trendy ovplyvňujú obliekanie. Prvý dojem a pozitívny imidž. Typy na vhodné oblečenie pre dámy a pre pánov.