Geneticky modifikované organizmy a biologická bezpečnosť - Eliáš, Pavol
Legislatíva Európskej unie v oblasti geneticky modifikovaných organizmov (GMO). Transgenné organizmy, genetické inžinierstvo a biotechnológia. Etické a sociologické aspekty GMO. Potraviny pripravené z GMO. Geneticky upravené potraviny. Geneticky modifikované rastliny a riziká ich pestovania. Výskum a perspektívy moderných biotechnológií v živočíšnej výrobe. Zákon o používaní genetických technológií a GMO.