Slovenský mediálny trh (a čo ďalej?) - Michlík, Marek
Zmeny na mediálnom trhu. Situácia vo verejnoprávnej Slovenskej televízii a v súkromných televíziách. Oblasť rozhlasových médií. Slovenský trh denníkov.