Tvorba digitálnej environmentálnej databázy v Slovenskej republike
Informačný systém v rezorte životného prostredia. Informačný systém flóry, fauny a biotopov. Geochemické databázy geologických zložiek životného prostredia. Klimatologický a meteorologický informačný systém. Emisná a imisná databáza - ovzdušie. Integrovaný geografický informačný systém v rezorte pôdohospodárstva.