Kvalifikácia a imigrácia v podmienkach niektorých krajín OECD - Dudová, Iveta
Napriek nezamestnanosti v krajinách OECD sa v niektorých sektoroch prejavuje nedostatok kvalifikovaných pracovných síl. Ide predovšetkým o oblasť nových informačných technológií. Imigrácia kvalifikovanej pracovnej sily na dočasné obdobie. Politika získavania pracovnej sily zo zahraničia. Podmienky na získavanie a dočasný pobyt vysokokvalifikovanej pracovnej sily v niektorých krajinách OECD.