Akú silu má vaša značka ? - Môciková, Renata
Winning Brands je značkový systém riadenia spoločnosti ACNielsen, ktorý slúži na meranie efektu všetkých marketingových aktivít klienta na správanie spotrebiteľa k jeho značke s cieľom zvýšenia ziskovosti značky. Brand equity, Index Scores. Modulový charakter Winning Brands. Brand Loss analýza.