Financie podnikov v islamskom finančnom systéme - Vlachynský, Karol
Rozvoj a základné črty islamského finančného systému. Charakteristika základný zložiek islamského finančného systému. Otázky podnikových financií. Osobitosti islamského finančného systému. Podiel na zisku namiesto úroku. Spôsoby financovania podnikových potrieb. Problémy a perspektívy islamského finančného systému.