Prístupy k sociálnej ochrane rodiny v podmienkach Európskej únie - Dudová, Iveta
Pôsobenie rodinných politík na rodiny. Vplyv podporných opatrení, súbor dávok a iných výhod a služieb poskytovaných rodinám na rôzne typy rodín. Podpora rodiny s deťmi formou finančných dávok vo vybraných krajinách. Účinky sociálnych rodinných politík na rodiny. Vplyv verejných politík zdravia a starostlivosti. Účinnosť verejného pôsobenia smerom k rodinám.