Približovanie výkonnosti ekonomiky SR Európskej únii - Fašung, Peter
Všeobecne prijaté ciele, ktoré chce SR dosiahnúť v rámci EÚ. Prehľad základných makroekonomických ukazovateľov Slovenskej republiky. Komparácia Slovenska a Dánskeho kráľovstva.