Kvalitu zákona o dani z príjmov preverí prax - Petríková, Mariana
Niektoré zmeny pri dani z príjmov právnických osôb. Oslobodenia od dane zrušené od 1.1.2004. Stanovenie základu dane. Rezervy a odpisy po novom.