Sociální portrét vysokoškolských studentů v České republice (Výběr ze studie) - Menclová, Lenka
Sociologický výskum na vysokých školách ČR, ktorého cieľom bolo získať od vysokoškolských študentov informácie o ich sociálno-ekonomickej situácii, názoroch na výučbu a ekonomických aspektoch súvisiacim s vysokoškolským štúdiom. Hodnotenie podmienok štúdia na vysokých školách.