Výpoveď pre porušenie pracovnej disciplíny - Rybárová, Mária
V poslednej skupine par. 63 Zákonníka práce sú ustanovenia spočívajúce v správaní zamestnanca. Výpovedné dôvody spočívajúce v subjektívnom správaní zamestnanca. Výpoveď pre porušenie pracovnej disciplíny.