Nový sociálny systém má pomôcť aktívnym a zamestnaným - Horníková, Zuzana
Reforma sociálneho systému, ktorá by mala zvýhodniť prácu pred nečinnosťou. Posilnenie motivácie a aktivity. Nová filozofia detských prídavkov. Rast zamestnanosti bude pozitívne ovplyvňovať aj štátny rozpočet. Daňový bonus pre pracujúcich. Rozlišné názory na nový návrh prídavkov na deti. Sociálne dávky. Príplatky za aktivitu.