Environmentálne náklady a vstup do EÚ - Začková, Katarína
Z obsahu: Viaceré firmy si na najprísnejšie európske normy nestihnú zarobiť. Integrovaná prevencia a kontrola znečistenia je pre priemyselné firmy strašiakom. Chemické prevádzkarne to budú mať najťažšie. Firmy produkujúce nebezpečné odpady budú platiť viac. Program LIFE hádže firmám záchranné lano. Polychlórované bifenyly strašia aj po dvadsiatich rokoch.