Abeceda obchodu: Rukověť exportéra
Úvod do problematiky zahraničného obchodu z pohľadu začínajúceho exportéra. Rukoväť exportéra je určená predovšetkým podnikom s produkciou o vyššej pridanej hodnote, ktoré sa na vývoz pripravujú, alebo ho chcú zdokonaliť a rozšíriť. Bude všestrannou informáciou o príprave na export a jeho konkrétnej realizácii, nie však právnym výkladom. V článku je zahrnutý príklad z praxe: vývoz kovového spojovacieho materiálu.