Súperenie mladých a starých treba využiť - Začková, Katarína
V 90. rokoch existoval trend omladenia pracovných tímov. V súčasnosti odborníci odporúčajú tzv. heterogénne pracovné tímy, ktorým nechýbajú členovia rozdielneho veku, pohlavia, či vzdelania. Zmiešaný tím vyžaduje od manažérov náročnejšie riadenie. Homogénne tímy. Úloha personalistu. Kreativita mladých, skúsenosti, nadhľad a rozvážnosť starších. Generačný konflikt je prirodzenou vecou.