Odpisovanie hmotného majetku a nehmotného majetku - Kováčová, Zdenka
Prehľad najdôležitejších zmien v odpisovaní v rokoch 1993-2003. Odpisy hmotného a nehmotného majetku. Hmotný a nehmotný majetok vylúčený z odpisovania. Subjekt odpisovania. Vstupná cena hmotného a nehmotného majetku. Technické zhodnotenie. Zmeny zapracované v zákone o daniach z príjmov po 1. januári 2000. Príklady.