Oznamovacia povinnosť SZČO o zmene vymeriavacieho základu v roku 2003 - Kontšeková, Zuzana
Účasť SZČO na sociálnom zabezpečení je priamo závislá od príjmu z podnikania a z inej samostatnej zárobkovej činnosti. Príklady.