Nedotknuté výčapy - Šutarová, Katarína
Známe írske pivo Guinness je osobité aj tým, že sa čapuje dve minúty. Vlastníci pivovaru skúšajú zvýšiť zisk aj stlačením času jeho čapovania na pol minúty. História výroby piva pod značkou Guinness. Súčasnosť pivovarníckej dynastie Arthura Guinnessa.