Internet na Slovensku ešte nemá tradíciu - Danielis, Juraj
Odhady o tom, koľko domácností je v súčasnosti pripojených na internet, sa rozchádzajú. Najväčšie bariéry internetizácie na Slovensku. Porovnanie s Českom.