Návrh ústavného zákona o konflikte záujmov - Ščevovichova, Monika
Vláda v máji schválila s pripomienkou návrh ústavného zákona o ochrane verejného záujmu pri výkone funkcií verejných funkcionárov. Najväčšie slabé miesta doterajšej platnej právnej úpravy. Porovnanie s novelou zákona .