Novely zákonov o činnosti sudcov, notárov a exekútorov - Ščevovichova, Monika
Vláda schválila sériu noviel zákonov o sudcoch a prísediacich, o notároch a notárskej činnosti a o exekútoroch a exekučnej činnosti. Zámerom navrhnutých zmien je dôsledné naplnenie stratégie boja proti korupcii a princípu nulovej tolerancie v právnických profesiách.