Reálna hodnota majetkových cenných papierov - Hrvoľová, Božena
Určenie hodnoty majetkových cenných papierov je oveľa náročnejšie v porovnaní s dlhovými cennými papiermi. Metódy ohodnocovania majetkových cenných papierov. Výpočty, príklady niektorých modelov.