Bankový sektor v SR, vývoj úverovania a úrokových mier - Kotlebová, Jana, 1969-
Výsledky reštrukturalizácie bankového sektora, zmena štruktúry výnosov, zlepšenie ostatných finančných ukazovateľov. Zvýšenie konkurencie na trhu bankových produktov najmä v úverovej oblasti. Zlepšujúca sa tendencia štruktúry aktív bankového sektora, klesanie podielu klasifikovaných pohľadávok. Pretrvávanie vysokého podielu štandardných úverov s výhradou.