Poskytovanie dotácií nadáciám, občianskym združeniam a záujmovým združeniam právnických osôb - Harušťáková, Iveta
Podrobnejšie oboznámenie sa s nadáciami, občianskymi združeniami a záujmovými združeniami právnických osôb. Záväzné podmienky poskytovania dotácií prostredníctvom ústredných orgánov, vypracované Ministerstvom financií.