Účtovanie cenných papierov od roku 2003 - Andrášiková, Dagmar
Cenné papiere určené na obchodovanie, na predaj, držané do splatnosti, obstarané v primárnych emisiách neurčené na obchodovanie. Oceňovanie cenných papierov, účtovanie cenných papierov.