Rast stojí na exporte, zabrať by mali investície - Apolen, Peter
V prvom štvrťroku 2003 ťahal slovenskú ekonomiku zahraničný dopyt. Slabý domáci dopyt. Rast cien, inflácie, pokles miezd. HDP slovenskej ekonomiky. Pokles investícií. Rast slovenskej ekonomiky je najrýchlejší v regióne V-4. Prognózy rastu.