Vplyv reformy daní zlepšia prídavky na deti - Baťo, Rado
Vplyvy daňovej reformy. Zníženie priameho daňového zaťaženia drvivej väčšiny príjmových skupín. Zavedenie rovnej dane z príjmov. Spotrebiteľské návyky. Efektívna sadzba. Daňový bonus na dieťa. Rodiny s deťmi budú kompenzované v podobe prídavku na dieťa. Úľava pre zamestnávateľov.