Slovenské elektrárne - Beer, Gabriel
Z obsahu: Do privatizácie elektrární treba poupratovať vo financiách a obchode. R. Nemcsics: Skôr ako predať treba elektrárne spoznať. Iniciatívny poradca radí Slovákom: ČEZ.