Firmy sa znova vracajú k emisiám dlhopisov, ale na burze sa s nimi nedá obchodovať - Hošek, Milan
Emisia dlhopisov firmami SR. Hoci dlhopisov je stále málo, pre banky začínajú byť konkurenciou. V aktívach viacerých bánk je viac štátnych dlhopisov ako úverov. Práve úvery sú však základom ziskovosti bánk. Lepšia právna ochrana. Reštrukturalizácia úverového portfólia. Poplatky za služby. Perspektíva do budúcnosti.