Novela Občianskeho súdneho poriadku a zákona o konkurze a vyrovnaní - Ščevovichova, Monika
Pripravovaná novela Občianskeho súdneho poriadku a zákona o konkurze a vyrovnaní - očakávané zmeny. Podávanie námietok. Podania. Starostlivosť o maloleté dieťa. Konkurzné konanie. Zvýšenie poriadkových pokút. Vydávanie priebežného opatrenia. Ochrana sociálne slabších.