Európske fondy majú pomôcť SR - Kollárová, Zuzana
Rozdelenie prostriedkov štrukturálnych fondov v SR. Národný rozvojový plán - základný programový dokument na čerpanie z fondov EÚ. Inštitucionálne zabezpečenie riadiacich, sprostredkovateľských, implementačných a platobných orgánov k 12.5.2003 v SR.