Podpora malému a strednému podnikateľskému stavu - Růžičková, Marta
Prehľad záručných, úverových a príspevkových programov Slovenskej záručnej a rozvojovej banky. Poskytnuté záruky a úvery SZRB podľa regiónov a odvetví pre malých a stredných podnikateľov.