Pokračovať bude aj prvý pilier dôchodkového zabezpečenia - Bohunický, Karol
Pohľad na pripravovanú dôchodkovú reformu na Slovensku z hľadiska prvého piliera dôchodkového zabezpečenia. Porovnanie dôchodkov podľa súčasného a pripravovaného zákona. Príklad výpočtu záverečného dôchodku.