Agendou OECD nie je odbúranie dotácií agropotravinárstvu - Szentivány, Martin
Pokračovanie článku z HN č. 116/03 o dotáciách do poľnohospodárstva agendou OECD. Dosahy poľnohospodárskych politík na farmárske príjmy. Dlhodobé ciele - trvalá udržateľnosť poľnohospodárskych produkčných systémov. Poľnohospodárske schémy na certifikáciu a štandardizáciu určitých poľnohospodárskych vstupov a komodít. Prínos práce OECD .