Záujem brzdí cena - Košťál, Daniel
Prieskum predaja, cien, spotreby a informovanosti o probiotických potravinách. Čo sú probiotiká. Teplota pri ich predaji. Konzumácia a kritériá pri výbere probiotických potravín.