Nesýtené nápoje dobiehajú sýtené - Košťál, Daniel
Prieskum trhu so sýtenými a nesýtenými nealkoholickými nápojmi - ich predaj, spotreba, cena, znalosť značiek. Spôsob nakupovania nealkoholických nápojov.