Pilotní inspekce kvality sociálních služeb - Smékalová, Etel
Problematika zaistenia kvality sociálnych služieb v systéme sociálnej starostlivosti v ČR. Pravidelné inšpekcie ako vhodný nástroj na kontrolu kvality. Zoznam vybraných štandardov a hodnotených kritérií.