Logistika v mezinárodním obchodu
Tescoma, s.r.o. vybudovala jedno z najmodernejších logistických centier nielen v Česku. Spoločnosť Deutsche Post World Net zahájila integráciu expresných a logistických služieb pod značkou DHL. Vstup na najväčší trh sveta priniesie českým logistickým podnikom významné zmeny. Globálne partnerstvo a logistika. Logistické služby a projekty. Potreba logistických centier rastie.