Kto zarobí na zmenách - Tirpák, Marcel
Koncepcia daňovej reformy si zakladá na skvalitnení daňového systému. Pozitívne pocítia jej účinky firmy a majetnejší občania. Väčšina Slovákov však na reforme nezíska.