Životní podmínky rodin a rodinná politika - Haberlová, Věra
Výsledky empirického výskumu projektu "Komplexní analýza sociálně ekonomické situace rodin v ČR a návrhy na prorodinná opatření". Hlavné problémy sledovaných rodín a domácností (dlhodobé, krátkodobé, špecifické). Sociálna sebestačnosť a fungovanie rodinného systému podpory. Názory na opatrenia rodinnej politiky. Východiská rodinnej politiky. Nepriama a priama podpora rodín.