Výpočet reálných hodnot forwardů a opcí [2] - Jílek, Josef
Pokračovanie z č. 5/2003. Predaná dohoda o forwardovej úrokovej miere. Ostatné úrokové forwardy. Menový forward (predaj EUR za CZK). Akciový forward (kúpa akcií, predaj akcií). Príklady. Pokračovanie v budúcom čísle.