Nadnárodní harmonizace účetnictví - Holínská, Eva
Pokračovanie z č. 5/2003. Informácie o druhotnom segmente a iné zverejňované skutočnosti. Vykazovanie podľa segmentov - aplikácia v ČR. Vykazovanie o segmentoch a informačný systém podniku. Oficiálna právna úprava vykazovania podľa segmentov v ČR. Využiteľnosť štandardu v podmienkach ČR.