Slovensko - daňový servis štátu absentuje - Burák, Emil
Euroochrana daňovníkov v krajinách OECD a prax v SR. Štát s daňami nehospodári racionálne. Daňová obrana. Daňová obhajoba. Ochrana práv daňovníkov.