Niektoré osobitosti slovensko-švajčiarskej zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia
Osobitosti Zmluvy medzi SR a Švajčiarskom, konkrétne licečné poplatky a problematika podkapitalizácie. Praktický príklad.